Enter Title

Een vitaal najaar met Forever

Een vitaal najaar!

De herfst is in volle gang! Hoogste tijd om je weerstand wat extra aandacht te geven. Verwen jezelf met gezonde maaltijden, zorg voor voldoende daglicht én blijf in beweging! Voeg er de juiste Forever producten aan toe en je bent klaar voor het najaar!

Belang van daglicht
Wist je dat daglicht heel belangrijk is voor je welzijn? Het geeft je positieve energie en een opgewekt gevoel. Gebrek aan daglicht kan leiden tot sombere gevoelens en vermoeidheid. Vandaar dat veel mensen op koude en regenachtige meer last hebben van lusteloosheid. 
Probeer in de herfst daarom elke dag naar buiten te gaan. Pak elke zonnestraal die zich aandient mee en maak een ommetje in je lunchpauze!

In beweging
Blijf in beweging in het najaar! Maak een wandeling door het bos, pak de fiets of meld je bij de sportschool. Wil je graag structureel aan de slag? Kies dan voor F15, een ideaal programma om effectief aan de slag te gaan met sport en goede voeding. 

Appels en peren
Waarschijnlijk ben je bekend met het advies om dagelijks 250 gram groenten en 2 stuks fruit te eten. Zeker in deze tijd van het jaar is dat belangrijk. Als je het over de dag verdeelt is het makkelijker om dit advies op te volgen; een appeltje bij het ontbijt, een peer als tussendoortje en cherrytomaatjes, komkommer en paprika bij de lunch. Sluit af met seizoensgroenten bij het avondeten. Kies bijvoorbeeld voor pompoen; je kunt er eindeloos mee variëren! 

Drink aloë!
Weer of geen weer; Forever Aloe Vera Gel biedt je een kick-start van je dag! Deze aloë drank bevat maar liefst 99,7% pure aloë vera gel! De gel is aangevuld met vitamine C, is suikervrij en bevat geen conserveermiddelen. Het is de ideale aanvulling op een gezond eetpatroon. 

Rust in je buik
Kies voor balans met het nieuwe supplement Forever Active Pro-B. Het bevat een mix van 6 goede bacteriestammen, waaronder Lactobacillus rhamnosus. De bacteriestammen worden door het innovatieve omhulsel goed beschermd voor optimale werking en stabiliteit. Forever Active Pro-B is vegetarisch en bevat geen allergenen.    

Aloe Vera Gel en Forever Active Pro-B zijn onderdeel van Vital5. Een uitgebalanceerd pakket dat je optimaal ondersteunt in je gezonde levensstijl