Enter Title

Over Forever

 

Over Forever aloe vera plantage


Forever is wereldwijd de grootste teler,
producent en distributeur van aloë vera.

Voor onze producten gebruiken we alleen de allerbeste kwaliteit aloë; de gel van het binnenste van het blad van de Aloë Vera Barbadensis Miller. We beschikken over een uitgebreid assortiment aloë vera producten, van dranken, tot voedingssupplementen en verzorgingsproducten.
En natuurlijk... Forever F.I.T.

Forever gelooft in de kracht van aloë vera. Het is dit jaar alweer veertig jaar geleden dat Rex Maughan Forever oprichtte. Hij zag aloë vera als basis voor een assortiment ongeëvenaarde kwaliteitsproducten. Producten die hij wilde aanbieden via een unieke en kansrijke distributievorm.
Sinds Forever in 1978 voor het eerst licht zag zijn we uitgegroeid tot dé aloë vera specialist met ruime kennis over deze uitzonderlijke plant. We weten alles over aloë vera, hoe je het beste en liefdevol voor de plant zorgt en hoe je de gel uit de bladeren optimaal toepast. En we begrijpen hoe je aloë vera combineert met andere ingrediënten uit de natuur. Als grootste teler, producent en distributeur van aloë vera ter wereld verzorgen we ruim 60% van de wereldproductie van aloë vera! We staan niet voor niets bekend als

The Aloe Vera Company

…over ons brede assortiment
Forever biedt naast diverse aloë dranken een breed assortiment wellness, beauty- en verzorgingsproducten op basis van pure aloë vera en met de best mogelijke ingrediënten. Bestanddelen én producten die elkaar aanvullen en versterken. Bijvoorbeeld onze bijenproducten, een ideale aanvulling op aloë vera. We zijn altijd gericht op het ontwikkelen van unieke producten en maken daarbij gebruik van innovatieve wetenschap. Dit gebeurt uiteraard met de grootste zorg. Zo weten we zeker dat we jou altijd een kwaliteitsproduct bieden waar je optimaal van profiteert.

…over de kracht van aloë vera
Een unieke plant vanwege de gel in de bladeren. Het is één van de oudste planten ter wereld. Al duizenden jaren wordt aloë vera gel gebruikt vanwege haar gunstige werking. De voordelen van aloë vera waren al bekend in de oude beschavingen van de Grieken, Romeinen, Babyloniërs, Indiërs en Chinezen. Cleopatra uit het oude Egypte was al groot fan! Als ze toen al Facebook hadden… dan hadden we wel heel leuke beelden gehad. Aloë vera is veelzijdig en multifunctioneel. En bij Forever weten we als geen ander hoe je er optimaal van profiteert!

…over kwaliteit & controle
Onze aloë vera is afkomstig van onze eigen plantages die we volledig in eigen beheer hebben. Op de plantages worden geen pesticiden toegepast en lopen er geiten en schapen die onkruid eten en de grond voorzien van natuurlijke mest. Onze aloë planten krijgen altijd de juiste zorg en worden handmatig geoogst. Na de oogst verliezen we de aloë vera gel nooit uit het oog. De aloë wordt eerst gestabiliseerd volgens ons unieke, gepatenteerde stabilisatieproces. Ook de verdere productie gebeurt volledig in eigen beheer. Zo houden we altijd de controle, testen alles bij elke stap en kunnen de hoge kwaliteit garanderen. From plant, to product, to you!

 

Bijna het complete aloë vera assortiment van Forever heeft het keurmerk van het International Aloe Science Council Seal of Certification (IASC). Dit is een non-profit organisatie voor de aloë vera industrie die de kwaliteit en kwantiteit van aloë vera in producten monitort.

over... ervaar het zelf!
Ervaar zelf de kracht van aloë vera. Laat je verrassen door deze veelzijdige en waardevolle plant en ontdek het ruime Forever assortiment. Ondervind hoe onze aloë vera jou kan laten stralen en kan ondersteunen. Wat je ook doet en wat de dag ook brengt.
“Van keuken tot badkamer, van sportzaal tot schoonheidssalon en van schooltas tot reiskoffer, onze aloë vera kom je overal tegen.”

Maar ook over betrokkenheid en charitatief werk
De door Rex opgerichte charitatieve instelling Forever Giving heeft als doel het leven van mensen te verbeteren door honger en armoede te bestrijden. In samenwerking met Rise Against Hunger hebben we er al voor gezorgd dat meer dan één miljoen voedselpakketten bij die mensen terecht zijn gekomen die ze het hardst nodig hebben.

Lees meer op www.foreverwerise.org

Rise Against Hunger instructions NL ondertiteld from Forever Benelux HQ on Vimeo.