F15 BEGINNER

F15 BEGINNER is ontwikkeld voor mensen die na het C9 programma verder willen werken aan een fittere versie van zichzelf.

 

F15_Beginner

 

Is fitness en voeding nieuw voor jou? Dan kun je starten met F15 BEGINNER 1 en 2. Leer de basisvaardigheden van fitness met op maat gemaakte workouts, eenvoudige bewegingen en cardio-oefeningen. Leg de basis met een eenvoudig te volgen supplementen- en voedingsprogramma, gezonde recepten, gewichtsbeheersingsproducten en belangrijke lifestyle tips, zoals de voordelen van eiwitten en met welk ontbijt je de dag het beste kunt beginnen.
F15 BEGINNER is ook voor mensen die net zijn begonnen met sporten en hun voedingspatroon blijvend willen veranderen.

 

 

 

VERANDER JE DENKWIJZE OVER VOEDING EN BEWEGING.
WERK AAN BLIJVENDE VERANDERINGEN.

De producten in het programma zijn zorgvuldig geselecteerd en volledig op elkaar afgestemd. Gebruik elk product zoals voorgeschreven in het supplementenschema voor een maximaal resultaat!

Direct bestellen? Klik hier >>

 

 

HET VERANDEREN VAN JE MINDSET IS NET ZO BELANGRIJK
ALS HET VERANDEREN VAN JE LICHAAM.

Leer jezelf nieuwe gewoontes aan om je gewenste gewicht te behouden en het terugvallen in oude patronen te voorkomen. Begin met je nieuwe gewoontes in de keuken! Vind de juiste balans tussen proteïnen, koolhydraten en vet. Gezonde voeding is van grote invloed op jouw weg naar een verbeterde versie van jezelf.

Hieronder kun je het F15 BEGINNER boekje door bladeren.

Voor het Nederlandse boekje:

 

 

 


Voor het Belgische boekje:

 

 

 


Look Better. Feel Better!