F15 - Kies jouw Niveau

NEEM DE VOLGENDE STAP MET F15

 

F15_in_the_spotlight

F15 is in het Forever F.I.T. programma de volgende stap, na C9,  op uw weg er beter uit te zien en je beter te voelen. Sport je nog niet (regelmatig) of zoek je juist een nieuwe uitdaging?

Afhankelijk van jouw sportniveau kies je voor F15 BEGINNER, F15 INTERMEDIATE, of F15 ADVANCED. Elk F15 niveau kent een programma van 15 dagen, met passende workouts en recepten, dat je zo vaak als je wil kunt herhalen. Binnen hetzelfde niveau kun je er ook voor kiezen om door te gaan met de volgende 15 dagen of je kunt de stap nemen naar het volgende niveau. 
Je gaat je in alle gevallen energieker voelen dan ooit!

 

 

 

 

“DOOR FOREVER F.I.T. IS BEWEGEN ONDERDEEL VAN MIJN LEVEN GEWORDEN.”

 

Inhoud van jouw F15 pakket voor 15 dagen:

F15 producten
Forever Aloe Vera Gel™ (2X 1 Liter), Forever Lite Ultra™ (15 Maaltijden) verkrijgbaar in twee smaken, voor NL: Forever Garcinia Plus™ (90 Softgels) en voor BE Forever Lean™ (60 Capsules),  Forever Therm™ (30 Tabletten voor NL en 15 voor BE), Forever Fiber™ (15 Sticks), F15 Brochure (F15 BEGINNER, F15 INTERMEDIATE of F15 ADVANCED) - De brochures behandelen de 15 dagen van het programma en bevatten tevens het voedings- en bewegingsprogramma voor de opeenvolgende 15 dagen van datzelfde niveau.
Art. nr. 528-537

Look Better. Feel Better.

 

 

Let op: Als je op dit moment enige vorm van medicatie gebruikt of onder medische behandeling staat, voor bijvoorbeeld diabetes of hartafwijkingen, raden wij aan om je te wenden tot een arts, voordat je begint aan een bewegingsprogramma en/of voedingssupplement. De C9 en F15 zijn niet geschikt als je zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.