In beweging

In beweging na de winterslaap

In beweging...

In beweging met Forever F.I.T.

Sporten, dat is iets dat de meesten van ons wat meer willen doen. Al het begin is moeilijk, maar volhouden doorgaans des te meer. Bent u iemand die nooit sport? Of bent u nog maar net wakker geworden uit uw winterslaap? Ga vandaag op weg naar een mooie lente!
Look Better. Feel Better!

Wat wilt u bereiken? 
Het is belangrijk om van te voren te bedenken wat u wilt bereiken. U kunt dan namelijk uw training op de gestelde doelen aanpassen, zodat u het snelst resultaat zult ervaren. Als u wilt afvallen is cardio, beweging met een hoge intensiteit, een goede keuze omdat u hiermee effectief vet verbrandt. Denk bijvoorbeeld aan zwemmen, hardlopen of squash. Met krachttraining bouwt u spiermassa. Is dat uw doel? Kies in dat geval bijvoorbeeld voor trainen met gewichten. 

Let er wel op dat als u een beginnende sporter bent, u de lichaamsactiviteit rustig moet opbouwen. Door uw lichaam te laten wennen aan alle bewegingen voorkomt u mogelijk vermoeide spieren. Mocht u hier toch last van krijgen dan gebruikt u natuurlijk Aloe Heat Lotion om uw spieren los te masseren. Onmisbaar in iedere sporttas!

Aloe Heat Lotion

Als u een medische aandoening of fysieke klachten heeft is het van belang altijd eerst bij uw behandelend arts te informeren voordat u aan een sport begint. 

Van blauwe maandag naar onmisbare routine
Zodra u het sport avontuur aangaat is het vooral belangrijk dat u het vol gaat houden. Spreek met uzelf af hoeveel keer per week en op welke dagen u gaat sporten. 
Handige tip: maak met je vrienden een “sport groepsapp” waarin u alleen appt als u heeft gesport. Als u ziet dat uw vrienden steeds hebben gesport kunt u zelf natuurlijk niet achterblijven! 

Voor meer Fitness motivatie & inspiratie bezoek ons Pinboard Forever F.I.T.

Inspireer uzelf… voor wat, hoort wat
Om uzelf te motiveren om steeds weer te gaan sporten en hier routine in te ontwikkelen is het belonen van uzelf een uitkomst. Beloon uzelf dan niet met een reep chocola of een zak chips (zonde van uw harde werk!), maar bijvoorbeeld met een dagje naar de sauna en een avondje op de bank met uw favoriete serie. 

Waar wacht u nog op?
Misschien op een beetje extra hulp…?

Met het Forever F.I.T. programma F15 heeft u de tools in handen om de sportieve en gezonde levensstijl aan te meten die u wenst. Is fitness en bewust bezig zijn met voeding nieuw voor u? Dan kan de hulp die een duidelijk programma biedt zeker helpen. U kunt u starten met F15 BEGINNER  en de basisvaardigheden leren van fitness met op maat gemaakte workouts, eenvoudige bewegingen en cardio-oefeningen.
Lees meer over F15 BEGINNER >


Is het alleen een kwestie van uit de tijdelijk winterslaap ontwaken en  weer in actie komen?
Afhankelijk van uw sportniveau kies je voor F15 BEGINNER, F15 INTERMEDIATE, of F15 ADVANCED. Elk F15 niveau kent een programma van 15 dagen, met passende workouts en recepten, dat je zo vaak als je wilt kunt herhalen. Of je neemt binnen hetzelfde niveau de stap naar de volgende 15 dagen óf een grotere stap naar het volgende niveau.

Lees meer over F15 INTERMEDIATE >
Of al toe aan F15 ADVANCED >