goede voornemens

Happy Clean 2019!

De eerste drie maanden van dit jaar stonden in het teken van onze BeResolute campagne. Nu het eerste kwartaal achter de rustig is maken we met elkaar de balans op en geven we je graag tips voor het doorzetten van een gezonde levensstijl.

Terugkijken op de BeResolute campagne
Om zich fit en energiek te voelen hebben veel mensen ons C9 programma gevolgd. Een ideaal startpunt voor een vitaal leven! C9 is het Forever 'Cleaningsprogramma' van 9 dagen. Je volgt een helder voedingsprogramma en zorgt voor voldoende beweging. Na de C9 heeft Forever een drietal F15 programma's en ook dat hebben velen gevolgd. F15 bestaat uit een programma van 15 dagen met passende work-outs en recepten, afgestemd op ieders sportniveau. Zie eventueel meer informatie onder het kopje 'F15'  op deze website.

Nu de campagne afgelopen is vragen mensen ons om tips om de ingezette gezonde levensstijl vol te houden. Wil je eerst nog een gewichtsbeheersingsprogramma volgen, bijvoorbeeld om in vorm te komen voor de zomer begint, kijk dan onder het kopje 'C9'.

Heb je er moeite mee om een leven met gezonder eten en meer beweging vol te houden? Lees dan onze tips, Forever heeft als doel om jou te helpen bij een gezond(er) leven!

Een aantal praktische tips:
  • Blijf realistisch in het stellen van doelen, zo maak je de kans op succes het groots
  • Neem kleine stapjes en beloon jezelf iedere keer als je een stapje hebt bereikt
  • Praat erover met anderen, dat helpt je in je streven en fungeert vaak als stok achter de deur
  • Doe het samen met anderen, dat stimuleert en is vaak ook gewoon leuker
  • Hou vol, het kost tijd om nieuwe gewoontes aan te leren, gun jezelf die tijd ook. Je zult zien dat het je na verloop van tijd steeds gemakkelijker af gaat.

Vital5 als perfecte toevoeging op een uitgebalanceerd voedingspatroon.
Een laatste praktische tip koomt uit onze eigen stal en gaat over Vital5. Dit pakket bevat 5 Forever sleutelproducten en is ideaal voor wanneer je jouw streefgewicht bereikt hebt en je nu voor altijd vitaal, in vorm en op gewicht wilt blijven. Dit pakket dient als aanvulling op jouw dagelijkse voeding om je beter te voelen en er beter uit te zien. Ook over Vital5 vind je hier meer informatie op onze website.

Denk in gekozen richting
Tenslotte willen we je meegeven dat het vaak helpt als je denkt aan de richting die je wilt inslaan en niet aan de concrete acties die je moet gaan doen om je doel te bereiken. Denk niet 'ik ga iedere dag minstens een half uur bewegen' maar denk aan 'ik wil beter in mijn vel zitten' of 'ik wil mij fitter voelen'. Houd die richting in de gaten, ga je je al beter voelen? Focus niet op die ene keer dat je je concrete actie (iedere dag minstens een half uur bewegen) niet hebt kunnen volbrengen, het gaat om het uiteindelijke doel (beter in je vel zitten).