Enter Title

Sporten in de zomer!

Heb je net een fijne vakantie achter de rug? Of geniet je op dit moment nog volop van de zomerse vrijheid? In beide gevallen staat je hoofd waarschijnlijk niet naar sporten. Misschien word je zelfs al moe van de gedachte aan lichamelijke inspanning! Toch kan bewegen in deze tijd van het jaar heerlijk zijn. En bovendien…door nu te starten, ga je straks fit en energiek het najaar in!

Ga naar buiten!
Er is geen seizoen dat zich beter leent voor buiten sporten dan de zomer. De temperatuur is aangenaam en het is lekker lang licht. Laat warm weer geen excuus zijn. Sporten kan ook in de vroege ochtend of aan het einde van de dag. Zorg dat je voldoende water drinkt en ga ervoor!

Maak het leuk
Door leuke zomeractiviteiten te kiezen heb je geen eens door hoeveel je in beweging bent. Ga lekker naar het strand voor een potje voetbal of volleybal. Ga zwemmen, fietsen of kajakken. Of trek de natuur in voor een mooie wandeling. De zomer is er perfect voor!

Een soepele overgang
De overgang van een luie vakantie naar serieus sporten is misschien groot. Maak het jezelf makkelijk met een rustige opbouw. Begin met het opvoeren van je dagelijkse portie beweging. Wandelen naar de supermarkt, een rondje fietsen of de trap nemen in plaats van de lift: het telt allemaal mee.  

Fun for two 
Vraag een vriend of vriendin om met je mee te doen. Het is gezellig, werkt motiverend en je kunt elkaar oppeppen als het even lastig gaat. Ook als je gezonder wil gaan eten, is het motiverend om er samen voor te gaan. Bye bye barbecue, hello salad date!

Kies voor F15! 
Wil je sporten en gezond eten gestructureerd aanpakken? Kies dan voor F15. Dit is een populair sport- en voedingsprogramma van 15 dagen. Je wordt van dag tot dag begeleid met een helder trainingsschema en een doeltreffend voedingsplan. De basis van F15 bestaat uit Forever Aloe Vera Gel, een aloë drank met 99,7% pure aloe gel! Verder ontvang je uitgebalanceerde voedingssupplementen, de kwalitatieve proteïne shake Forever Lite Ultra en je programmabrochure. 

Drie niveaus
Kies het F15 niveau dat bij jou past!
•    F15 BEGINNER: je wilt verantwoord starten met sporten en een gezond eetpatroon volhouden.
•    F15 INTERMEDIATE: je sport af en toe en eet vaak gezond. Nu ben je klaar voor een volgende stap.
•    F15 ADVANCED: je hebt de nodige sportervaring en kennis over voeding. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging.