F15 INTERMEDIATE

LET’S GET F.I.T.!


Bent u al redelijk actief maar wilt u uw activiteit wat opvoeren? Dan heeft u een voorsprong en kunt u direct naar F15 INTERMEDIATE 1 en 2. Met een voedingsschema van een aantal van onze favoriete Forever gewichtsbeheersingsproducten, nieuwe gezonde recepten, aangepaste workouts, interval training en F.I.T. yoga, zal het F15 INTERMEDIATE programma u helpen en ziet u uw lichaam positief veranderen doordat u spiermassa opbouwt. Leer wat de voordelen zijn van krachttraining en cardio met een hoge intensiteit, evenals informatie om u te helpen hoe u uw levensstijl blijvend kunt veranderen, maar ook hoe belangrijk een goede nachtrust is voor gewichtsbeheersing.

Bent u al actief bezig om fit te worden maar ziet u nog niet genoeg resultaat? Of bent u klaar voor de volgende stap op weg naar gewichtsbeheersing?

HET F15 INTERMEDIATE PROGRAMMA HELPT U VERDER!

Forever F15 is speciaal ontwikkeld om u de tools in handen te geven voor een gezond leven zodat u grote stappen kunt zetten op uw weg naar blijvende gewichtsbeheersing. Blijvende verandering hangt samen met een combinatie van optimale voeding, de juiste supplementen en beweging, zodat u calorieën verbrandt en spiermassa opbouwt.
Het F15 INTERMEDIATE programma combineert 2 workouts bestaande uit yoga oefeningen en krachttraining. 

WERKEN MET GEWICHTEN.
Er bestaat een verband tussen gewichtheffen en gewichtsbeheersing. Sommige mensen zijn bang dat trainen met gewichten leidt tot te veel spiermassa. Het tegendeel is waar. Wanneer u gewichten op de juiste manier in uw training verwerkt, geeft het uw stofwisseling een boost.
De oefeningen in het F15 INTERMEDIATE programma zijn samengesteld om trainen met gewichten te introduceren. U begint met fundamentele basisoefeningen om maximale resultaten te behalen. Hierbij gebruikt u weerstandsbanden. Deze helpen u om constante spanning op uw spieren te hebben tijdens een oefening, zodat u spiermassa opbouwt en meer calorieën verbrandt.

WEERSTANDSBANDEN BESTAAN IN VERSCHILLENDE GRADATIES ZODAT U DE WEERSTAND KAN AANPASSEN NAARMATE U STERKER WORDT.

Voor F15 INTERMEDIATE raden we u aan om een set weerstandsbanden van lichte, gemiddelde en zware weerstand te kopen.

F15 YOGA ONE.
De Yoga One workout introduceert 22 fundamentele yoga oefeningen. Probeer de oefeningen niet als losse onderdelen te zien, maar als een vloeiende aaneenschakeling van bewegingen.
Richt uzelf op uw diepe ademhaling en laat uw lichaam zich verlengen, stretchen en ontspannen om uw flexibiliteit te verhogen en om de band tussen uw lichaam en geest te versterken.

Bekijk de instructiefilmpjes: klik hier
 

Hieronder kunt u het F15 INTERMEDIATE boekje doorbladeren.

Voor het Nederlandse boekje:Voor het Belgische boekje:

 

Look Better. Feel Better.