F15 INTERMEDIATE

LET’S GET F.I.T.!


F15_IntermediateBen je al redelijk actief maar wil je jouw activiteit wat opvoeren? Dan heb je een voorsprong en kun je direct naar F15 INTERMEDIATE 1 en 2. Met een voedingsschema van een aantal van onze favoriete Forever gewichtsbeheersingsproducten, nieuwe gezonde recepten, aangepaste workouts, interval training en F.I.T. yoga, zal het F15 INTERMEDIATE programma je helpen en zie je je lichaam positief veranderen doordat je spiermassa opbouwt. Leer wat de voordelen zijn van krachttraining en cardio met een hoge intensiteit, evenals informatie om je te helpen hoe je jouw levensstijl blijvend kunt veranderen, maar ook hoe belangrijk een goede nachtrust is voor gewichtsbeheersing.

Bent je al actief bezig om fit te worden maar zie je nog niet genoeg resultaat? Of ben je klaar voor de volgende stap op weg naar gewichtsbeheersing?

HET F15 INTERMEDIATE PROGRAMMA HELPT JE VERDER!

 

Forever F15 is speciaal ontwikkeld om je de tools in handen te geven voor een gezond leven zodat je grote stappen kunt zetten op jouw weg naar blijvende gewichtsbeheersing. Blijvende verandering hangt samen met een combinatie van optimale voeding, de juiste supplementen en beweging, zodat je optimaal calorieën verbrandt en spiermassa opbouwt.
Het F15 INTERMEDIATE programma combineert 2 workouts bestaande uit yoga oefeningen en krachttraining. 

Direct bestellen? Klik hier >>

 

 

 


 

WERKEN MET GEWICHTEN.
Er bestaat een verband tussen gewichtheffen en gewichtsbeheersing. Sommige mensen zijn bang dat trainen met gewichten leidt tot te veel spiermassa. Dat hoeft niet zo te zijn. Wanneer je gewichten op de "juiste" manier in je training verwerkt, geeft het je stofwisseling een boost.
De oefeningen in het F15 INTERMEDIATE programma zijn samengesteld om trainen met gewichten te introduceren. Je begint met fundamentele basisoefeningen om maximale resultaten te behalen. Hierbij gebruik je weerstandsbanden. Deze helpen je om constante spanning op je spieren te hebben tijdens een oefening, zodat je spiermassa opbouwt en meer calorieën verbrandt.

WEERSTANDSBANDEN BESTAAN IN VERSCHILLENDE GRADATIES ZODAT JE DE WEERSTAND KAN AANPASSEN NAARMATE U STERKER WORDT.

Voor F15 INTERMEDIATE raden we je aan om een set weerstandsbanden van lichte, gemiddelde en zware weerstand te kopen.

F15 YOGA ONE.
De Yoga One workout introduceert 22 fundamentele yoga oefeningen. Probeer de oefeningen niet als losse onderdelen te zien, maar als een vloeiende aaneenschakeling van bewegingen.
Richt jezelf op je diepe ademhaling en laat je lichaam zich verlengen, stretchen en ontspannen om je flexibiliteit te verhogen en om de band tussen jouw lichaam en geest te versterken.

Bekijk de instructiefilmpjes: klik hier
 

Hieronder kun je het F15 INTERMEDIATE boekje doorbladeren.

Voor het Nederlandse boekje:

 

 

 


Voor het Belgische boekje:

 

 

 

 

 

 

Look Better. Feel Better.