F15 BEGINNER

F15 BEGINNER is ontwikkeld voor mensen die na het C9 programma verder willen werken aan een vernieuwde versie van zichzelf.

 

Is fitness en voeding nieuw voor u? Dan kunt u starten met F15 BEGINNER 1 en 2. Leer de basisvaardigheden van fitness met op maat gemaakte workouts, eenvoudige bewegingen en cardio-oefeningen. Leg de basis met een eenvoudig te volgen supplementen- en voedingsprogramma, gezonde recepten, gewichtsbeheersingsproducten en belangrijke lifestyle tips, zoals de voordelen van eiwitten en met welk ontbijt u de dag het beste kunt beginnen.
F15 BEGINNER is ook voor mensen die net zijn begonnen met sporten en hun voedingspatroon blijvend willen veranderen.

VERANDER UW DENKWIJZE OVER VOEDING EN BEWEGING.
WERK AAN BLIJVENDE VERANDERINGEN.

De producten in het programma zijn zorgvuldig geselecteerd en volledig op elkaar afgestemd. Gebruik elk product zoals voorgeschreven in het supplementenschema voor een maximaal resultaat!

HET VERANDEREN VAN UW MINDSET IS NET ZO BELANGRIJK
ALS HET VERANDEREN VAN UW LICHAAM.

Leer uzelf nieuwe gewoontes aan om uw gewenste gewicht te behouden en het terugvallen in oude patronen te voorkomen. Begin met uw nieuwe gewoontes in de keuken! Vind de juiste balans tussen proteïnen, koolhydraten en vet. Gezonde voeding is van grote invloed op uw weg naar een verbeterde versie van uzelf.

Hieronder kunt u het F15 BEGINNER boekje door bladeren.

Voor het Nederlandse boekje:

 

 

 


Voor het Belgische boekje:

 

 

 


Look Better. Feel Better!