In vorm voor de zomer?

In vorm voor de zomer?

De zomer is in aantocht en dan wil je natuurlijk fit en slank in je bikini of zwembroek richting strand. Het gewichtsbeheersingsprogramma C9 helpt je in 9 dagen op weg!

In vorm voor de zomer met C9

Weer in vorm
Gebruik C9 om weer even back to basic te gaan of als startpunt van een gezondere levensstijl. Met C9 leg je namelijk een goede basis voor een slank en fit figuur. Het resultaat na 9 dagen is de ultieme motivatie om door te zetten! 

Direct bestellen? Klik hier >>

Dagelijkse begeleiding
Het C9 pakket bevat een brochure met je voedingsschema, recepten, bewegingsadvies en praktische tips. De brochure leidt je door C9 en maakt je bewust van eetpatronen én valkuilen. Bewustwording is immers de eerste stap richting blijvende verandering! 

Wat eten we? 
Belangrijke onderdelen van C9 zijn: Aloe Vera Gel, proteïne shakes en uitgebalanceerde voedingssupplementen. Je geniet van slanke recepten en kiest zelf je favoriete groentes en fruit uit de lijst in de C9 brochure.     

Het pakket bevat:
Forever Aloe Vera Gel
De basis van C9 is Forever’s bestseller Aloe Vera Gel. Het bevat maar liefst 99,7% pure aloë vera gel! Deze rijke bron van voedingsstoffen is de perfecte aanvulling op een uitgebalanceerd voedingspatroon. Niet voor niets blijven de meeste mensen Aloe Vera Gel drinken nadat ze C9 hebben voltooid.

Proteïne shake
Met Forever Lite Ultra (op soja basis) maak je eenvoudig een kwalitatieve proteïne shake die direct een voldaan gevoel geeft. Proteïne is een belangrijke voedingsstof als je werkt aan een slank en fit lichaam. Voeg zomers fruit toe en je hebt een heerlijke traktatie! Verkrijgbaar is vanille en chocolate. 

 

Ondersteunende supplementen
Het C9 pakket bevat voedingssupplementen die je lichaam optimale ondersteuning bieden. De supplementen zijn zorgvuldig geselecteerd voor C9 en de doseringen is precies afgestemd. 

En daarna?
C9 is onderdeel van Forever F.I.T. Na C9 kun je doorgaan met het F.I.T. programma F15 of met Vital5. 

  • Negendaags programma
  • Op weg naar je streefgewicht
  • Ready for summer!

Look Better. Feel Better. 
... Enjoy the beach!