goede voornemens

Enter Title

Happy Clean 2019!

Wil je het nieuwe jaar fit en energiek beginnen? Kies dan voor het cleansingsprogramma C9! Dit Forever F.I.T. programma is een ideaal startpunt van een vitaal en actief 2019!

WAT IS C9?
C9 is een cleansingsprogramma van 9 dagen. Je volgt een helder voedingsschema op basis van aloë vera gel, smaakvolle proteïneshakes en hoogwaardige voedingssupplementen. Dit schema vul je aan met verantwoorde maaltijden en tussendoortjes uit het C9 programmaboekje. Naast het voedingsplan krijg je bewegingsadvies en praktische tips. C9 gaat om gewichtsbeheersing, lekker in je vel zitten en is de ultieme boost om door te zetten!

Jouw C9 PAKKET:

  • Forever Aloe Vera Gel (99,7% pure aloë!) Forever F.I.T. C9
  • Proteïneshake Forever Lite Ultra
  • Voedingssupplementen
  • Programmaboekje
  • Meetlint
  • En gratis Shaker!

Bestel nu>>


WAAROM 9 DAGEN?
Een periode van 9 dagen is ideaal om de eerste stap te zetten richting een gezonde levensstijl. Het geeft je ook de tijd om bewust te worden van eetgewoontes, valkuilen en je bewegingspatroon.

FOREVER ALOE VERA GEL
Forever Aloe Vera Gel speelt de hoofdrol binnen C9. De drank bestaat voor 99,7% uit pure aloë vera gel! Aloe Vera Gel is rijk aan vitamine C en is vrij van conserveermiddelen en suiker. Het is de perfecte aanvulling op een gezond eetpatroon.

SHAKES EN SUPPLEMENTEN
Je voedingsschema bevat naast Aloe Vera Gel de proteïne shake Forever Lite Ultra (vanilla of chocolate) en drie verschillende voedingssupplementen. 

Deze supplementen zijn speciaal geselecteerd ter ondersteuning van gewichtsbeheersing. Bijvoorbeeld Forever Fiber, een supplement met 4 verschillende vezels die geheel op elkaar zijn afgestemd.

JOUW VOORKEUREN
Met C9 kun je kiezen uit verschillende recepten, shakes en gebruik je jouw favoriete groenten en fruit.

TIP: Vraag een vriend(in) om mee te doen!