Blogs & Ervaringen

Fit het nieuwe jaar in!

 

Wil je het nieuwe jaar fit en vol energie beginnen? Forever F.I.T. is een voedings- en bewegingsprogramma dat je ondersteunt bij het behalen van jouw persoonlijke doelen. Van de eerste stap richting je streefgewicht, tot het blijven volhouden van een gezonde levensstijl. 

Begin met C9
Met C9 zet je in 9 dagen op een eenvoudige manier de eerste stap. Het is een ideaal startpunt op weg naar een fitte levensstijl. Ben jij klaar om in beweging te komen en verantwoord te gaan eten? Dan is C9 het F.I.T. programma voor jou!

Hoe werkt C9?
Je gaat 9 dagen aan de slag met bewuster eten en meer bewegen. Je volgt het supplementenschema en de maaltijdwijzer, drinkt dagelijks aloë vera gel en geniet van lekkere proteïne shakes. De sportieve adviezen in het werkboek helpen je op weg naar een actievere levensstijl. 

De volgende stap met F15
Met F15 neem je de volgende stap op je weg er beter uit te zien en je beter te voelen. Het F15 programma duurt 15 dagen. Het is gericht op dagelijkse workouts en je kennis vergroten over gezonde voeding.   

Hoe werkt F15?
Je volgt elke dag het supplementenschema en de maaltijdwijzer en doorloopt het uitgebalanceerde workout schema. Je kunt gebruik maken van instructiefilmpjes op deze site. Na 15 dagen bepaal je zelf of je doorgaat op hetzelfde niveau of voor een niveau hoger gaat. 

F15 heeft voor iedereen het juiste niveau!
Wat kies jij?
F15 BEGINNER: je wilt verantwoord starten met sporten en een gezond eetpatroon volhouden. 
F15 INTERMEDIATE: je sport af en toe en eet vaak gezond. Nu ben je klaar voor een volgende stap. 
F15 ADVANCED: je hebt de nodige sportervaring en kennis over voeding. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging. 

Direct aan de slag!
Als je C9 of F15 bestelt, ontvang je een pakket hoogwaardige voedingssupplementen en aloë vera gel. De producten zijn perfect op elkaar afgestemd en ondersteunen je in een gezonde levensstijl. Het bijgevoegde programmaboekje leidt je door het programma. 

 
Deel je verhaal

 

Ben je enthousiast geworden over het Forever F.I.T. Programma en ga je de uitdaging aan naar een gezonder en slanker lichaam? Deel jouw ervaring!

Stuur je verhaal / motivatie met een foto naar marketing@foreverliving.nl Jouw succesverhaal zetten wij graag op de site om te delen met anderen, ter inspiratie en motivatie.

 
Lees voor inspiratie onderstaande ervaringen... en kom zelf in actie! 

 

Maud: 'Ik werk als sport-instructrice bij twee verschillende sportscholen. Het C9 programma heb ik gevolgd om tijdens het sporten voldoende energie te houden. Het is een heerlijk programma waarbij ik in de eerste twee dagen al resultaat voelde. Ik viel tijdens C9 ook wel wat af, maar dat was niet mijn doel. Vanaf dag vier merkte ik heel duidelijk dat ik beter sliep door meer regelmaat in mijn leven en dat ik nog meer energie had. 

Het C9 programma is heel makkelijk vol te houden en ik had absoluut geen hongergevoel. Het zit boordevol vitaminen en mineralen zodat ik ook mijn sportlessen gewoon kon blijven geven. Door na C9 verder te gaan met de volgende fase van het F.I.T. programma is mijn spiermassa vergroot en voelt mijn lichaam jonger!

De brochure die erbij zit, vind ik heel handig. Er staan makkelijke recepten in voor shakes, het ontbijt, de lunch en het avondeten. Allemaal lekker en boordevol eiwitten, wat belangrijk is voor de spieren. Ook de oefeningen op foreverweightcare.nl zijn handig en zorgen voor extra versteviging van de spieren. Ik zit strakker in mijn vel en voel me nog steeds super!

Het F.I.T. programma is ook ideaal voor mensen die moeite hebben met afvallen, met regelmaat en gezond koken. Door de eenvoudige structuur kun je in een korte periode je leven beter inrichten en gezond en slank blijven.'
 

 

Sylvia: 'Ik was al eens eerder begonnen met afvallen, maar telkens weer afgehaakt. Het bekende excuus: geen tijd. Mijn kilo's kwamen telkens terug omdat mijn eetpatroon weer als vanouds werd. Ik kon ook niet zonder mijn blikje cola bij de maaltijd. En daar zat een groot probleem: suiker. C9 heeft de doorslag gegeven om mijn eetpatroon definitief te veranderen. It's not a diet, but a decision!

Omdat ik per dag meer dan 2 liter cola dronk en minstens 1 grote zak chips at, was ik de eerste twee dagen behoorlijk misselijk. Ik was aan het afkicken en had afkickverschijnselen: misselijk, wattig hoofd, trillende handen. Voor het eerst in mijn leven gaf ik aan mezelf toe dat ik verslaafd was. Suikerverslaafde.  

Zodra je de beslissing hebt genomen, lukt het allemaal. Ik ben gezonder gaan eten. Maar niet alleen ik, ook mijn dochter van twaalf en zoon van vijftien. Mijn kinderen aten zoals ik, heel ongezond. Hoe fijn is het om hen water te zien drinken in plaats van frisdrank, om hen gezonde voeding te zien eten in plaats van chips. Dat is het mooiste resultaat.  

Verder ben ik gaan sporten, net als mijn zoon die vaak meedoet. Ik sport, loop zonder moeite vijf of zes kilometer en geniet nu volop van het leven. Om te sporten heb ik gewoon een matje en gewichten gekocht. Ik sport thuis en heb veel gehad aan de filmpjes op foreverweightcare.com. Squats, crunches, flutters, het waren allemaal onbekende woorden voor me. Dankzij de korte video's kon ik dit thuis op mijn gemak nadoen. 
     
Mijn gewicht wil ik nog verder laten dalen, maar ik ben vooral blij met de verloren centimeters en het vetpercentage dat drastisch is gedaald van 40,1% naar 35%. Ik blijf het wel eens lastig hebben met zoetigheid. Maar ik heb dankzij F.I.T. voldoende alternatieven gevonden om lekkere trek met iets gezonds te stillen.' 
 

 

Siska: 'Het F.I.T. programma wordt vaak gevolgd om af te vallen. Dat is de reden waarom ik lang heb gewacht om ermee te starten. Ik wil geen gewicht verliezen, integendeel, ik zou eigenlijk moeten aankomen. Maar veel mensen in mijn omgeving waren zo enthousiast over het F.I.T. programma dat ik het toch wilde proberen. Ik wilde ervaren wat het met mijn lichaam zou doen en conditie opbouwen. Want ook al ben ik mager, ik had geen conditie! 

Na enkele dagen C9 was ik vol energie, zowel lichamelijk als geestelijk! Het was een super ervaring. Vanaf toen ging het alleen maar bergopwaarts. Ik ben verder gegaan met de volgende fase van het F.I.T. programma. In de brochure staat per dag op eenvoudige manier beschreven wat je moet doen. De oefeningen heb ik strikt gevolgd. Elke dag werd ik fitter en ging het beter.

Mijn collega's vroegen of het door mijn F.I.T. programma kwam dat ik zo vrolijk en fit rondliep. Ik bruiste van energie en voelde me psychisch ook meer dan oké. Ik had er nooit bij stilgestaan dat lichaam en geest zo met elkaar verbonden zijn, tot ik met F.I.T begon. Toen besefte ik dat een gezonde geest thuishoort in een gezond lichaam! 

Tijdens het F.I.T. programma worden spieren opgebouwd. Soms was het even moeilijk, maar het is het meer dan waard. Op de laatste dag was ik enorm trots en dat ben ik nog steeds. Ik heb nog steeds een big smile op mijn gezicht, want dit is het beste wat ik ooit voor mezelf heb gedaan. 

Ik heb geleerd dat je moet doorzetten om je doel te behalen en dat ik meer kan dan ik dacht. Het programma zit zo goed in elkaar, simpel te volgen én ik heb op een simpele manier slechte gewoontes afgeleerd.'
 

Anderen over C9:

‘De eerste stap, de C9 Box, viel me erg mee en ik heb geen hongergevoel gehad de eerste 2 dagen. Ik voelde me een beetje lusteloos, maar het resultaat was er wel naar. Dag 7 ging het ineens een stuk beter, ik voelde me niet meer slap en kreeg weer energie. Dus erg positief. Ik heb verschillende keren een dieet gevolgd, maar het verschil is dat je nu snel resultaat hebt. Het is super goed vol te houden. Ik moet nog heel wat kilo’s, maar we gaan ervoor!’
Brigitte Kempen van den Hurk

‘Mijn ervaring kan ik in één woord omschrijven: SUPER! Geen problemen ondervonden, had veel energie én een goed resultaat. Binnenkort ga ik er nog eens 9 dagen tegenaan!’
Caroline Dedroog

‘Ik heb de C9 fase afgerond en ben toch wel vele centimeters kwijtgeraakt. Ik vond het echt de moeite waard om te doen. Ik voel me nu lekker in mijn vel!’
Maria Gummerus

'Ik heb de C9 fase gevolgd en voel me nu fitter, energieker en heb ik minder buikomvang!’
Christos Knieper

‘Wat de C9 fase mij heeft gebracht is dat ik me energieker voel. Ik kan echt duidelijk merken dat mijn lichaam enorm positief reageert op de juiste voedingsstoffen die je binnen krijgt. Ik ben dankzij het programma weer meer gaan bewegen en doe dit nu nog steeds. Dat is echt een positieve, blijvende verandering! Wat ik nog het meest bijzondere vind, is dat je vet verliest daar waar je het ook graag ziet verdwijnen. Ik kan iedereen dit programma aanraden! Niet alleen omdat je met C9 fase gewicht verliest maar zeker ook omdat het belangrijk is om af en toe je lichaam eens extra te cleansen.’
Dionne Weck

‘De C9 fase verliep vlot, zelfs veel beter dan verwacht. Ik ben daarna meteen doorgegaan. Behalve dat ik nu meer energie heb, slaap ik ook veel beter. Ik ben zeer tevreden over het programma en kan het heel goed volhouden. Een echte aanrader!’
Jan Pachen

‘Ik ben eigenlijk niet het type van wie je zou verwachten dat ik op dieet ga. Ik ben vrij lang en iedereen ziet mij als slank. Ik heb alleen altijd “zo’n beginnend zwanger buikje” dat ik dan weer camoufleer met de juiste kledingtrucjes. Ik weet dat er héél veel “slanke” mensen zoals ik zijn. Ik wilde behalve rondom mijn buik enkele kilootjes kwijtraken, vooral ook weten of het Program van Forever ook voor “dit type mensen” is weggelegd. Het heeft me geleerd om op creatieve wijze mijn maaltijden samen te stellen. Mijn 20-minuten beweging die bij het programma hoort , haal ik uit van alles: “Just Dance” op de Wii voor regenachtige dagen, wandelen op mooie dagen en trappen lopen op drukke dagen. Mijn weegschaal wordt met de dag vriendelijker tegen mij! Het is de beste challenge die ik ooit ben aangegaan!’           
Anja de Bruyne

 

Forever onderschrijft het belang van een gezonde leefstijl met gevarieerde evenwichtige voeding.