Blogs & Ervaringen

C9 en F15
C9 is het Forever 'Cleaningsprogramma' van 9 dagen. Je volgt een helder voedingsprogramma en zorgt voor voldoende beweging. Na de C9 heeft Forever een drietal F15 programma's. F15 bestaat uit een programma van 15 dagen met passende work-outs en recepten, afgestemd op ieders sportniveau. Zie eventueel meer informatie onder het kopje 'F15'  op deze website.

 
Heb je er moeite mee om een leven met gezonder eten en meer beweging vol te houden? Lees dan onze tips, Forever heeft als doel om jou te helpen bij een gezond(er) leven!
 
Een aantal praktische tips:
 • Blijf realistisch in het stellen van doelen, zo maak je de kans op succes het groots
 • Neem kleine stapjes en beloon jezelf iedere keer als je een stapje hebt bereikt
 • Praat erover met anderen, dat helpt je in je streven en fungeert vaak als stok achter de deur
 • Doe het samen met anderen, dat stimuleert en is vaak ook gewoon leuker
 • Hou vol, het kost tijd om nieuwe gewoontes aan te leren, gun jezelf die tijd ook. Je zult zien dat het je na verloop van tijd steeds gemakkelijker af gaat.
 
Vital5 als perfecte toevoeging op een uitgebalanceerd voedingspatroon.
Een laatste praktische tip koomt uit onze eigen stal en gaat over Vital5. Dit pakket bevat 5 Forever sleutelproducten en is ideaal voor wanneer je jouw streefgewicht bereikt hebt en je nu voor altijd vitaal, in vorm en op gewicht wilt blijven. Dit pakket dient als aanvulling op jouw dagelijkse voeding om je beter te voelen en er beter uit te zien. Ook over Vital5 vind je hier meer informatie op onze website.
 
Denk in gekozen richting
Tenslotte willen we je meegeven dat het vaak helpt als je denkt aan de richting die je wilt inslaan en niet aan de concrete acties die je moet gaan doen om je doel te bereiken. Denk niet 'ik ga iedere dag minstens een half uur bewegen' maar denk aan 'ik wil beter in mijn vel zitten' of 'ik wil mij fitter voelen'. Houd die richting in de gaten, ga je je al beter voelen? Focus niet op die ene keer dat je je concrete actie (iedere dag minstens een half uur bewegen) niet hebt kunnen volbrengen, het gaat om het uiteindelijke doel (beter in je vel zitten).
 
 

 

Happy 2020!

Wil je het nieuwe jaar fit en energiek beginnen? Kies dan voor het cleansingsprogramma C9! Dit Forever F.I.T. programma is een ideaal startpunt van een vitaal en actief 2020!

WAT IS C9?
C9 is een cleansingsprogramma van 9 dagen. Je volgt een helder voedingsschema op basis van aloë vera gel, smaakvolle proteïneshakes en hoogwaardige voedingssupplementen. Dit schema vul je aan met verantwoorde maaltijden en tussendoortjes uit het C9 programmaboekje. Naast het voedingsplan krijg je bewegingsadvies en praktische tips. C9 gaat om gewichtsbeheersing, lekker in je vel zitten en is de ultieme boost om door te zetten!

Jouw C9 PAKKET:

 • Forever Aloe Vera Gel (99,7% pure aloë!) Forever F.I.T. C9
 • Proteïneshake Forever Lite Ultra
 • Voedingssupplementen
 • Programmaboekje
 • Meetlint
 • En gratis Shaker!


WAAROM 9 DAGEN?
Een periode van 9 dagen is ideaal om de eerste stap te zetten richting een gezonde levensstijl. Het geeft je ook de tijd om bewust te worden van eetgewoontes, valkuilen en je bewegingspatroon.

FOREVER ALOE VERA GEL
Forever Aloe Vera Gel speelt de hoofdrol binnen C9. De drank bestaat voor 99,7% uit pure aloë vera gel! Aloe Vera Gel is rijk aan vitamine C en is vrij van conserveermiddelen en suiker. Het is de perfecte aanvulling op een gezond eetpatroon.

SHAKES EN SUPPLEMENTEN
Je voedingsschema bevat naast Aloe Vera Gel de proteïne shake Forever Lite Ultra (vanilla of chocolate) en drie verschillende voedingssupplementen. 

Deze supplementen zijn speciaal geselecteerd ter ondersteuning van gewichtsbeheersing. Bijvoorbeeld Forever Fiber, een supplement met 4 verschillende vezels die geheel op elkaar zijn afgestemd.

JOUW VOORKEUREN
Met C9 kun je kiezen uit verschillende recepten, shakes en gebruik je jouw favoriete groenten en fruit.

TIP: Vraag een vriend(in) om mee te doen!


 

Een vitaal najaar!

De herfst is in volle gang! Hoogste tijd om je weerstand wat extra aandacht te geven. Verwen jezelf met gezonde maaltijden, zorg voor voldoende daglicht én blijf in beweging! Voeg er de juiste Forever producten aan toe en je bent klaar voor het najaar!

Belang van daglicht
Wist je dat daglicht heel belangrijk is voor je welzijn? Het geeft je positieve energie en een opgewekt gevoel. Gebrek aan daglicht kan leiden tot sombere gevoelens en vermoeidheid. Vandaar dat veel mensen op koude en regenachtige meer last hebben van lusteloosheid. 
Probeer in de herfst daarom elke dag naar buiten te gaan. Pak elke zonnestraal die zich aandient mee en maak een ommetje in je lunchpauze!

In beweging
Blijf in beweging in het najaar! Maak een wandeling door het bos, pak de fiets of meld je bij de sportschool. Wil je graag structureel aan de slag? Kies dan voor F15, een ideaal programma om effectief aan de slag te gaan met sport en goede voeding. 

Appels en peren
Waarschijnlijk ben je bekend met het advies om dagelijks 250 gram groenten en 2 stuks fruit te eten. Zeker in deze tijd van het jaar is dat belangrijk. Als je het over de dag verdeelt is het makkelijker om dit advies op te volgen; een appeltje bij het ontbijt, een peer als tussendoortje en cherrytomaatjes, komkommer en paprika bij de lunch. Sluit af met seizoensgroenten bij het avondeten. Kies bijvoorbeeld voor pompoen; je kunt er eindeloos mee variëren! 

Drink aloë!
Weer of geen weer; Forever Aloe Vera Gel biedt je een kick-start van je dag! Deze aloë drank bevat maar liefst 99,7% pure aloë vera gel! De gel is aangevuld met vitamine C, is suikervrij en bevat geen conserveermiddelen. Het is de ideale aanvulling op een gezond eetpatroon. 

Rust in je buik
Kies voor balans met het nieuwe supplement Forever Active Pro-B. Het bevat een mix van 6 goede bacteriestammen, waaronder Lactobacillus rhamnosus. De bacteriestammen worden door het innovatieve omhulsel goed beschermd voor optimale werking en stabiliteit. Forever Active Pro-B is vegetarisch en bevat geen allergenen.    

Aloe Vera Gel en Forever Active Pro-B zijn onderdeel van Vital5. Een uitgebalanceerd pakket dat je optimaal ondersteunt in je gezonde levensstijl. 
 


Sporten in de zomer!


Heb je net een fijne vakantie achter de rug? Of geniet je op dit moment nog volop van de zomerse vrijheid? In beide gevallen staat je hoofd waarschijnlijk niet naar sporten. Misschien word je zelfs al moe van de gedachte aan lichamelijke inspanning! Toch kan bewegen in deze tijd van het jaar heerlijk zijn. En bovendien…door nu te starten, ga je straks fit en energiek het najaar in!

Ga naar buiten!
Er is geen seizoen dat zich beter leent voor buiten sporten dan de zomer. De temperatuur is aangenaam en het is lekker lang licht. Laat warm weer geen excuus zijn. Sporten kan ook in de vroege ochtend of aan het einde van de dag. Zorg dat je voldoende water drinkt en ga ervoor!

Maak het leuk
Door leuke zomeractiviteiten te kiezen heb je geen eens door hoeveel je in beweging bent. Ga lekker naar het strand voor een potje voetbal of volleybal. Ga zwemmen, fietsen of kajakken. Of trek de natuur in voor een mooie wandeling. De zomer is er perfect voor!

Een soepele overgang
De overgang van een luie vakantie naar serieus sporten is misschien groot. Maak het jezelf makkelijk met een rustige opbouw. Begin met het opvoeren van je dagelijkse portie beweging. Wandelen naar de supermarkt, een rondje fietsen of de trap nemen in plaats van de lift: het telt allemaal mee.  

Fun for two
Vraag een vriend of vriendin om met je mee te doen. Het is gezellig, werkt motiverend en je kunt elkaar oppeppen als het even lastig gaat. Ook als je gezonder wil gaan eten, is het motiverend om er samen voor te gaan. Bye bye barbecue, hello salad date!​​

Kies voor F15! 
Wil je sporten en gezond eten gestructureerd aanpakken? Kies dan voor F15. Dit is een populair sport- en voedingsprogramma van 15 dagen. Je wordt van dag tot dag begeleid met een helder trainingsschema en een doeltreffend voedingsplan. De basis van F15 bestaat uit Forever Aloe Vera Gel, een aloë drank met 99,7% pure aloe gel! Verder ontvang je uitgebalanceerde voedingssupplementen, de kwalitatieve proteïne shake Forever Lite Ultra en je programmabrochure. 

Drie niveaus
Kies het F15 niveau dat bij jou past!
F15 BEGINNER: je wilt verantwoord starten met sporten en een gezond eetpatroon volhouden. 
F15 INTERMEDIATE: je sport af en toe en eet vaak gezond. Nu ben je klaar voor een volgende stap. 
F15 ADVANCED: je hebt de nodige sportervaring en kennis over voeding. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging. 

 


 

Voel je elke dag als nieuw met Forever F.I.T.

 

Wil je elke dag fit en vol energie beginnen? Forever F.I.T. is een voedings- en bewegingsprogramma dat je ondersteunt bij het behalen van jouw persoonlijke doelen. Van de eerste stap richting je streefgewicht, tot het blijven volhouden van een gezonde levensstijl. 

Begin met C9
Met C9 zet je in 9 dagen op een eenvoudige manier de eerste stap. Het is een ideaal startpunt op weg naar een fitte levensstijl. Ben jij klaar om in beweging te komen en verantwoord te gaan eten? Dan is C9 het F.I.T. programma voor jou!

Hoe werkt C9?
Je gaat 9 dagen aan de slag met bewuster eten en meer bewegen. Je volgt het supplementenschema en de maaltijdwijzer, drinkt dagelijks aloë vera gel en geniet van lekkere proteïne shakes. De sportieve adviezen in het werkboek helpen je op weg naar een actievere levensstijl. 

De volgende stap met F15
Met F15 neem je de volgende stap op je weg er beter uit te zien en je beter te voelen. Het F15 programma duurt 15 dagen. Het is gericht op dagelijkse workouts en je kennis vergroten over gezonde voeding.   

Hoe werkt F15?
Je volgt elke dag het supplementenschema en de maaltijdwijzer en doorloopt het uitgebalanceerde workout schema. Je kunt gebruik maken van instructiefilmpjes op deze site. Na 15 dagen bepaal je zelf of je doorgaat op hetzelfde niveau of voor een niveau hoger gaat. 

F15 heeft voor iedereen het juiste niveau!
Wat kies jij?
F15 BEGINNER: je wilt verantwoord starten met sporten en een gezond eetpatroon volhouden. 
F15 INTERMEDIATE: je sport af en toe en eet vaak gezond. Nu ben je klaar voor een volgende stap. 
F15 ADVANCED: je hebt de nodige sportervaring en kennis over voeding. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging. 

Direct aan de slag!
Als je C9 of F15 bestelt, ontvang je een pakket hoogwaardige voedingssupplementen en aloë vera gel. De producten zijn perfect op elkaar afgestemd en ondersteunen je in een gezonde levensstijl. Het bijgevoegde programmaboekje leidt je door het programma. 

 


 

Deel je verhaal

Ben je enthousiast geworden over het Forever F.I.T. Programma en ga je de uitdaging aan naar een gezonder en slanker lichaam? Deel jouw ervaring!

Stuur je verhaal / motivatie met een foto naar marketing@foreverliving.nl Jouw succesverhaal zetten wij graag op de site om te delen met anderen, ter inspiratie en motivatie.

 
Lees voor inspiratie onderstaande ervaringen... en kom zelf in actie! 

 

Maud: 'Ik werk als sport-instructrice bij twee verschillende sportscholen. Het C9 programma heb ik gevolgd om tijdens het sporten voldoende energie te houden. Het is een heerlijk programma waarbij ik in de eerste twee dagen al resultaat voelde. Ik viel tijdens C9 ook wel wat af, maar dat was niet mijn doel. Vanaf dag vier merkte ik heel duidelijk dat ik beter sliep door meer regelmaat in mijn leven en dat ik nog meer energie had. 

Het C9 programma is heel makkelijk vol te houden en ik had absoluut geen hongergevoel. Het zit boordevol vitaminen en mineralen zodat ik ook mijn sportlessen gewoon kon blijven geven. Door na C9 verder te gaan met de volgende fase van het F.I.T. programma is mijn spiermassa vergroot en voelt mijn lichaam jonger!

De brochure die erbij zit, vind ik heel handig. Er staan makkelijke recepten in voor shakes, het ontbijt, de lunch en het avondeten. Allemaal lekker en boordevol eiwitten, wat belangrijk is voor de spieren. Ook de oefeningen op foreverweightcare.nl zijn handig en zorgen voor extra versteviging van de spieren. Ik zit strakker in mijn vel en voel me nog steeds super!

Het F.I.T. programma is ook ideaal voor mensen die moeite hebben met afvallen, met regelmaat en gezond koken. Door de eenvoudige structuur kun je in een korte periode je leven beter inrichten en gezond en slank blijven.'
 

 

Sylvia: 'Ik was al eens eerder begonnen met afvallen, maar telkens weer afgehaakt. Het bekende excuus: geen tijd. Mijn kilo's kwamen telkens terug omdat mijn eetpatroon weer als vanouds werd. Ik kon ook niet zonder mijn blikje cola bij de maaltijd. En daar zat een groot probleem: suiker. C9 heeft de doorslag gegeven om mijn eetpatroon definitief te veranderen. It's not a diet, but a decision!

Omdat ik per dag meer dan 2 liter cola dronk en minstens 1 grote zak chips at, was ik de eerste twee dagen behoorlijk misselijk. Ik was aan het afkicken en had afkickverschijnselen: misselijk, wattig hoofd, trillende handen. Voor het eerst in mijn leven gaf ik aan mezelf toe dat ik verslaafd was. Suikerverslaafde.  

Zodra je de beslissing hebt genomen, lukt het allemaal. Ik ben gezonder gaan eten. Maar niet alleen ik, ook mijn dochter van twaalf en zoon van vijftien. Mijn kinderen aten zoals ik, heel ongezond. Hoe fijn is het om hen water te zien drinken in plaats van frisdrank, om hen gezonde voeding te zien eten in plaats van chips. Dat is het mooiste resultaat.  

Verder ben ik gaan sporten, net als mijn zoon die vaak meedoet. Ik sport, loop zonder moeite vijf of zes kilometer en geniet nu volop van het leven. Om te sporten heb ik gewoon een matje en gewichten gekocht. Ik sport thuis en heb veel gehad aan de filmpjes op foreverweightcare.com. Squats, crunches, flutters, het waren allemaal onbekende woorden voor me. Dankzij de korte video's kon ik dit thuis op mijn gemak nadoen. 
     
Mijn gewicht wil ik nog verder laten dalen, maar ik ben vooral blij met de verloren centimeters en het vetpercentage dat drastisch is gedaald van 40,1% naar 35%. Ik blijf het wel eens lastig hebben met zoetigheid. Maar ik heb dankzij F.I.T. voldoende alternatieven gevonden om lekkere trek met iets gezonds te stillen.' 
 

Siska: 'Het F.I.T. programma wordt vaak gevolgd om af te vallen. Dat is de reden waarom ik lang heb gewacht om ermee te starten. Ik wil geen gewicht verliezen, integendeel, ik zou eigenlijk moeten aankomen. Maar veel mensen in mijn omgeving waren zo enthousiast over het F.I.T. programma dat ik het toch wilde proberen. Ik wilde ervaren wat het met mijn lichaam zou doen en conditie opbouwen. Want ook al ben ik mager, ik had geen conditie! 

Na enkele dagen C9 was ik vol energie, zowel lichamelijk als geestelijk! Het was een super ervaring. Vanaf toen ging het alleen maar bergopwaarts. Ik ben verder gegaan met de volgende fase van het F.I.T. programma. In de brochure staat per dag op eenvoudige manier beschreven wat je moet doen. De oefeningen heb ik strikt gevolgd. Elke dag werd ik fitter en ging het beter.

Mijn collega's vroegen of het door mijn F.I.T. programma kwam dat ik zo vrolijk en fit rondliep. Ik bruiste van energie en voelde me psychisch ook meer dan oké. Ik had er nooit bij stilgestaan dat lichaam en geest zo met elkaar verbonden zijn, tot ik met F.I.T begon. Toen besefte ik dat een gezonde geest thuishoort in een gezond lichaam! 

Tijdens het F.I.T. programma worden spieren opgebouwd. Soms was het even moeilijk, maar het is het meer dan waard. Op de laatste dag was ik enorm trots en dat ben ik nog steeds. Ik heb nog steeds een big smile op mijn gezicht, want dit is het beste wat ik ooit voor mezelf heb gedaan. 

Ik heb geleerd dat je moet doorzetten om je doel te behalen en dat ik meer kan dan ik dacht. Het programma zit zo goed in elkaar, simpel te volgen én ik heb op een simpele manier slechte gewoontes afgeleerd.'
 

Anderen over C9:

‘De eerste stap, de C9 Box, viel me erg mee en ik heb geen hongergevoel gehad de eerste 2 dagen. Ik voelde me een beetje lusteloos, maar het resultaat was er wel naar. Dag 7 ging het ineens een stuk beter, ik voelde me niet meer slap en kreeg weer energie. Dus erg positief. Ik heb verschillende keren een dieet gevolgd, maar het verschil is dat je nu snel resultaat hebt. Het is super goed vol te houden. Ik moet nog heel wat kilo’s, maar we gaan ervoor!’
Brigitte Kempen van den Hurk

‘Mijn ervaring kan ik in één woord omschrijven: SUPER! Geen problemen ondervonden, had veel energie én een goed resultaat. Binnenkort ga ik er nog eens 9 dagen tegenaan!’
Caroline Dedroog

‘Ik heb de C9 fase afgerond en ben toch wel vele centimeters kwijtgeraakt. Ik vond het echt de moeite waard om te doen. Ik voel me nu lekker in mijn vel!’
Maria Gummerus

'Ik heb de C9 fase gevolgd en voel me nu fitter, energieker en heb ik minder buikomvang!’
Christos Knieper

‘Wat de C9 fase mij heeft gebracht is dat ik me energieker voel. Ik kan echt duidelijk merken dat mijn lichaam enorm positief reageert op de juiste voedingsstoffen die je binnen krijgt. Ik ben dankzij het programma weer meer gaan bewegen en doe dit nu nog steeds. Dat is echt een positieve, blijvende verandering! Wat ik nog het meest bijzondere vind, is dat je vet verliest daar waar je het ook graag ziet verdwijnen. Ik kan iedereen dit programma aanraden! Niet alleen omdat je met C9 fase gewicht verliest maar zeker ook omdat het belangrijk is om af en toe je lichaam eens extra te cleansen.’
Dionne Weck

‘De C9 fase verliep vlot, zelfs veel beter dan verwacht. Ik ben daarna meteen doorgegaan. Behalve dat ik nu meer energie heb, slaap ik ook veel beter. Ik ben zeer tevreden over het programma en kan het heel goed volhouden. Een echte aanrader!’
Jan Pachen

‘Ik ben eigenlijk niet het type van wie je zou verwachten dat ik op dieet ga. Ik ben vrij lang en iedereen ziet mij als slank. Ik heb alleen altijd “zo’n beginnend zwanger buikje” dat ik dan weer camoufleer met de juiste kledingtrucjes. Ik weet dat er héél veel “slanke” mensen zoals ik zijn. Ik wilde behalve rondom mijn buik enkele kilootjes kwijtraken, vooral ook weten of het Program van Forever ook voor “dit type mensen” is weggelegd. Het heeft me geleerd om op creatieve wijze mijn maaltijden samen te stellen. Mijn 20-minuten beweging die bij het programma hoort , haal ik uit van alles: “Just Dance” op de Wii voor regenachtige dagen, wandelen op mooie dagen en trappen lopen op drukke dagen. Mijn weegschaal wordt met de dag vriendelijker tegen mij! Het is de beste challenge die ik ooit ben aangegaan!’           
Anja de Bruyne

ForeverFIT_Programma

Forever onderschrijft het belang van een gezonde leefstijl met gevarieerde evenwichtige voeding.